This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Dinner @ HR Steak House Kg Baru

Lil Darwisy and me
Water melon juice
Vanilla coke...for me
Lamb leg NZ mussels ....for me. Tmt makan ni di perkenalkan oleh one of the blogger boleh pi ke N3 ni ,Memandangkan Kampung baru dengan rumah kami tidak jauh….HR Steak house jd pilihan. Bagi yg tidak pernah ke kampong baru ni address nyer….No. 56, Jalan Raja Alang, Kampung Baru, Kuala Lumpur. Tempat ni memang famous steak lover , chicken chop, lamp chop , salmon grill dan yang seumpama dengannya.

Kalau nak pi sini, lepas aja masjid, beberapa meter lepas tu jumpa le restoran ni sebelah kiri iaitu berhadapan dengan wisma hijrah. Kena datang awal sikit …bak parking kat sini mmg ada problem sikit la area ni agak crowded sbb byk tmt makan yg lain2

Atas nasihat Docter hubby tak boleh makan makanan yg ada kena mengena dengan daging.Maka nyer beliau order salmon NZ mussels….not bad mmg sedap sgt tp sayang gambar tak sempat nak ambil…biasala ngan anak2 riang ni nak adjust camera mmg tak sempat….next time boleh order menu ni lagi . Menu wajid alia chicken chop….mesti ada…

Dan air pulak kita order water Melon, vanilla coke…sudah tentu la kan….dan Tea o limau panas.

Kali ni kat dalam restoran ni agak panas….berpeluh2 jugak la. Service boleh tahan cepat dan bagus
7 comments

New Task again!

Huhuhua urgently assign to new project……huhuhu…meeting….meeting…meeting….We has to do the user requirement on this coming friday …..Huhu to be completed in two month time……we have to work like a “……”

My plan to go to cuti- cuti…..do not know la approve or not ?

Mom, Please prayer for me semoga Allah permudahkan segala urusan ku ini” again..and again to nite i'm going to call my mom……

0 comments

Nuffnang