This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Lil darwisy turn to 2

Hari ini lil darwisy dah masuk dua tahun....sgt cepat masa berlalu..ummi tak sempat nak buat apa2 sibuk dengan urusan dunia....Insya Allah kita pergi masjid dan membanyakan bacaan salawat ke atas Nabi Muhammad s.a.w.....semoga dengan keberkatan di malam ini anak ummi menjadi anak yg soleh dan solehah Insya Allah... Bijak di dunia dan Bijak di akhirat....sebagai mana pesanan guru ummi ini.... Tenghari tadi ummi balik kejap ke rumah sbb abah tak berapa sihat dah dua hari.....jd tenghari tadi abah dan ummi ambil darwisy drp rumah baby sitter..... sampai saje dlm kereta abah dan ummi menyanyi kan lagu selamat ulang tahun dan happy birthday darwisy.....tak tahu la kenapa darwisy tak ada pun menunjuk kan muka yg ceria muka stone dia ....kesian juga.....tak ada cake ye sayang......Insya Allah ummi akan usaha kan....semua nya dlm perancangan ummi tapi apa kan daya kita kena akur ....perancangan kita tidak sebaik perancang Allah utk hamba2 nya.... Ummi yakin dan pecaya apa yg ALLah aturkan adalah yg TERBAIK......Ketahui lah darwisy ummi , abah dan kakak sgt sayang darwisy..... note: utk lil darwisy bila besar nnt boleh baca hasil peninggalan ummi...utk anak2 yg dikasihi. with love Ummi, abah dan kakak alia 19 comments

Nuffnang