This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

"Contest Baca London : Menang London"

Dapat tahu contest ni dr blog http://nurusrin.blogspot.com.... Tajuk yang paling saya suka "kegilaan-shopping-di-london-bahagian dua" fuh baca jer n3 ni rasa cam nak terbang terus pi london....n3 ni mmg akan membuat pembaca nak nangis....makin teruju...kebetulan pulak saya mmg peminat jeans..aduh tengok harga murah....cam nak pengsan. Kenapa kat m'sia rega nyer still mahal walaupun ada cheap sale. Paling tak tahan bila tengok barang yg dibeli harga yg di tunjuk sebelum discount dan selepas discount....sgt sgt mengoda....siap tunjuk kan resit beli lagi...adeh.....overroll mmg penuh dengan infomation ttg bershopping....kira nyer kalau first time pi dah buat review or survery dgn contoh nya baca blog akan dpt membantu la ....:) Good luck.......May Allah Bless u always!

5 comments:

Mommyyus said...

Best2..shopping memang xleh tinggal dlm kehidupan seorang perempuan.sorilah dear, for d late info. i tahu pun sblm beberape hari tutup contest. harap2 kite ade peluanglah.hehehe..

Long Haffiz Long Hassan said...

jngn luper ntuk tngglkn komen di entri blog ntuk kontest nie tau..
btw,letakla shoutmix..sng nk berhbung skit,hehe

lina said...

ok

lina said...

tk apa just try my luck....dpt Fridge Magnet MU pun ok...i like..Bila i baca jer blog hafiz ni mmg i baca ttg shopping kat london tu..aduh mmg tak toleh kiri kanan..mmg best sgt2. i ada kawan kat UK baru abis master.

Long Haffiz Long Hassan said...

result kontest London dh kuar..thniah kepada semua peserta!! trimas sbb join gk.. :D

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang