This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Mihas 2010

Assalamulaikum semua dan selamat petang.....
Very good for our skin care...unrefined Shea Butter...found this at Mihas 2010....to know more detail about shea Butter do click here
Cewek Bandung...yg comel....
Cookies...nyer pun sedap....
Brownies from bandung yg sangat sedap...ada jual di mihas 2010...tp mahal sgt...rm 30 tp kalau kat bandung rm 8 jer...
Product from Belawai...Udang salai..sgt sedap....lepas tu masak lemak cili api...
Cosmetic Product .....pati halia ni mmg bagus untuk mommy after give birth.
Orang kuat Hiraq ...Goat's Milk ..Raja Mazian..HIraq product also very good...
Seaweed good for our health.....

4 comments:

CikLilyPutih said...

good

kakchik said...

assalamualaikum lina.

seronoknya kalau kakchik pun dapat sertai MIHAS. kalau dapat pergi pun ok jugak. kakchik suka menambah ilmu dan pengalaman dalam program macam tu.

lina said...

lily - mmg bagus..byk juga new product.

Kak Chik - tak apa next year ada lagi buat Kat KLCC

Nur Mudrikah said...

sini pun tengah ada program MIHAS. minggu haluan siswa..hihi

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang