This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Cendol & laksa di rimba bangi

Cendol tapai murah plus sedap! isi nyer pun byk mmg sgt puas hati....cuaca pulak panas..bila dpt cendol ni....nikmat sgt.On the way balik dr bangi lama..tengok ramai org behenti kat gerai cendol ni...apa lagi minta En husband berhenti...mmg tak kecewa rasa cendol ni mmg sedap2 ada tapai pulut lagi tu..perhhh mmg sgt best..area tepi jalan menghala ke MOSTI. Satu mangkuk cendol tapai RM2.00 kalau kt area kl mmg tak dpt la....
INi laksa ni Rm3.00 pun boleh tahan sedap nyer.

4 comments:

CikLilyPutih said...

kat mane nie ek? tak penah nampak pun

lina said...

Cik lily - ni gerai jer tepi jalan ada tulis denkil - kajang dan bangi jln ni nak menghala ke bangi lama.Dulu masa lalu mmg tak meriah macam ni...nanti lina cuba cari gambar gerai nya.

Adzriel AB said...

Memang sedap pun... http://adzriel.blogspot.com/2011/02/laksa-sedap-tepi-jalan.html

Adzriel AB said...

TQ...sampai juga ke blog saya..

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang