This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Makan di mana??

Kueh Teow Tom Yam.....mmg lazat....tak yah pi jauh2 kat office ni jerk....sedap sgt.....mmg tak rugi order
Tengok la member ni makan dah tak toleh kiri dan kanan....
hasil nyer tara.....licin okay....jd sesiapa yg ada urusan ngan kastam bulih pi ke cafe nyer ye kawan2

4 comments:

LieyNa said...

tomyam sn mmg superbbbb k.ina, ms sy duk sn dl...ari2 mkn tmyam..huhuhuhu....terasa nk mkn ler plak

lina said...

liena - tu la kak ina tak tahu sedap kat sini, tengok user makan mula tu tunduk jer....lepas tu jengok la sikit nampak sedap terus order.

mai la dtg kat sini lunch @pun bila2 free la

yusni said...

hehe.. memang sedap la tomyam kt kafe tu.. pastu ptg teman rena mkn mihun kungfu. sedap gak, walaupun masin sikit..

lina said...

yusni - nnt kita add yerk gambar nyer tu.

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang