This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Alhamdulilah saya dh pulih!!

Assalamualaikum semua....pasti nya ada yg terkejut dengan kemalangan yg telah saya hadapi sebulan yg lalu...tarikh keramat itu belaku pada 05/03/2012...semua nya takdirNYA tiada siapa dapat mengatasiNYA...hanya DIA mengetahui rahsia dlm rahsiaNYA.....Alhamdulilah ini sekadar peringatan pada diri....agar lebih berhati2 dengan setiap langkah....Alhamdulilah kini saya telah pulih spt sedia kala... :) tp ini bukan la penyebab utama tidak update blog...Sbb utama mood "MALAS"  :) sbb terjadi nya semuaNYA ketentuanNYA :) Semoga pembaca blog ini semua nya dalam peliharaan serta PenjagaanNYA yg tidak pernah teralpa walau sesaat pun iaitu ALLAH yg ESA.
Terima kasih kepada semua yg bertanya khabar....Alhamdulilah saya telah kembali pulih...Nikmat nya yg tidak terbilang bykNYA...Alhamdulilah....

10 comments:

shidafzan said...

alamakkk kesian nya kat kak ina.. semoga sihat sentiasa :D

fiqas said...

salam...

patutlah lama tak update blog..

sekarang dah sihat sepenuhnya ke?
saya doakan semoga lina terus bersemangat dan sabar dalam setiap ujian..

lina said...

shida - :) saya dah pulih....Alhamdulilah terima kasih atas doa kalian...


Fiqas - wslm Insya Allah sihat sepenuhNYA serah kan pada penciptaNYA insya ALLAH :) kesihatan yg baik semuaNYA terletak padaNYA...DOakan ye Terima kasih :)

Nadiah Sidek said...

ya Allah kak..teruk ke accident? macam mana accident berlaku?

ejaMaria said...

laaa... patut la lama senyap lepas entry accident tu... takziah...

syukur sebab dah sihat... semoga tabah sentiasa...

azie said...

Assalam...ya Allah..ina aku tak tau pun ko accident,moga tabah dengan dugaan ni..Alhamdulillah dah sihat sepenuhnye..syukran

~albazrah~ said...

Alhamdulillah Lina kembali sihat. Syafakillah syifaan 'ajilan.

wifenavy said...

la!!!.. patut lama sgt menyepinya... baru tau ari ni.. Semoga akak cepeat pulih sepenuhnya ye!!

ICA said...

Assalamualaikum Lina, doa ica semoga kita semua sentiasa dilindungi Allah dari kejadian yang sama in future. Semoga kuat semangat utk cepat sembuh.... :)

lina said...

Terima kasih semua kawan2 alhamdulilah saya dh pulih...

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang