This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Oatmeal chocolate chip cookies

Cookies ni dh byk kali buat dlm byk2 memcuba recipe ni terbest...boleh click link utk dpt kan Recipe
Kena sudukan kecil dan cookies ni memgembang bila dh masak...
Ni pun terbesar sudukan maka besarla sikit...tp tak apa cookies ni the BEST
Alia lepas bersahur dan bersolat subur terus kami buat operasi...bersemangat sungguh...Thank You dear...Love YOU sayang...now you know how to bake this cookies kan...
First cookies for raya....insya Allah

4 comments:

wifenavy said...

Sedapnya.. harap2 singgahkan cookies ni kat Tmn Sri Semantan boleh??? hi3X

lina said...

zira - Insya Allah Boleh...;)

Syigim said...

bestnye...i love oatmeal & choc chip! dah la tgh ade mood nk membaking ni.. will try this one. thanks kak lina for sharing! :)

lina said...

syigim - silakan mmg tak rugi semua yg dh test this cookies semua kata sedap..macam famous amos tu...ni bukan kata kak lina ye mereka yg dh merasa sbb satu balang cookies ni kejap je abis mcm semut...:) happy sgt org suka makan

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang