This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Mini pavlova for the kids

Mini Pavlova...closed up sikit...hehehe
hasil yg nya dpt 7 mini pavlova....
sgt sedap......siapa tak cuba boleh cuba senang je nak buat nya tau!
for kakak
Ahmad......

Assalamualaikum......

Masa yg berlalu pantas sekali alia sudah pun berusia 9 thn manakala ahmad dah masuk 4 thn....perbagai dugaan dan cabaran yg dilalui sepanjang tahun 2013......ku panjangkan rasa syukur kepada Mu ya Allah di beri sisa usia ku utk berbakti kepada insan2 yg tersayang....

Kepada alia,

Semoga terus menerus menjadi anak yg menyejukkan hati dua ibubapa....insya Allah...kakak ummi dan abah sayang kakak......

Buat Ahmad,

Makin byk keletah dan gelagat yg amat memberbahagiakan ummi dan abah..kami sayang ahmad.....semoga ahmad dan kakak menjadi  ummat yg membanggakan rasulullah....insya Allah...


Perjalanan kalian terlalu jauh.....anak- anak ku.....ilmu adalah segala2 pasti kan kalian  Mempelajari  ilmu hingga ke nafas terakhir......duhai anak2 ku....



Sent from my Samsung Galaxy Tab

4 comments:

Nor Kassim said...

Selamat Hari Lahir buat kedua anakanda!

Hawa said...

Salam Kak Ina...sedapnya Pavlova...rindu nak membaking...bila la nak baking semula nih...

lina said...

noor - terima kasih...

lina said...

hawa - wslm hawa, kalau ikut hati mmg sgt dlm kepenatan...tp alia pilih dessert yg paling simple ummi boleh buat....dia tengok pavlova paling senang dan dihiasan dia tolong susun dan atur kan....tp utk memotong buah kak lina tak bagi.... :) insya Allah ...hawa masa berpantang ni boleh buat yg simple2...nak prepare ni less than 20 minute...Insya Allah

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang