This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Mari dapatkan buku utk mengenal Syiah Imamiah....sgt penting utk dimiliki oleh kita sebagai ibubapa....

 
Kitab ini diterbitkan sempena Program Ancaman Syiah Imamiah semalam (09/11/2013) di Masjid Negeri, anjuran MAINS, SEG dan Kolej Islam As-Sofa. Kagumku pada Syeikh, walau beliau sibuk menguruskan badan pentarbiahan yang banyak di bawahnya. Dengan DaQwah, STIAS, Kolej, Kuliah, MAINS dan macam-macam lagi. Namun, beliau tetap punya masa untuk membaca, melakukan penyelidikan dan mengeluarkan Kitab-Kitab Ahli Sunnah untuk membenteng Aqidah ummat. Untuk mengradd hujjah-hujjah ahli bidaah khususnya Syiah yang kian menular di Malaysia kini.

Mereka menghina Nabi, Ahli Bait, Sohabat dan macam-macam lagi kebathilan. Maka di mana BUKTINYA?

Nah, hasil daripada pembacaan MANUSKRIP dan pengkajian daripada ratusan kitab Syiah sendiri yang telah diselidik dan dikaji oleh Syeikh, maka hasillah "Kitab Doktrin Syiah Imamiah" ini.

Di dalamnya terdapat banyak sangat hujjah-hujjah, pandangan syiah dan bukti kebathilan syiah daripada Kitab Syiah sendiri.

Maka sangat wajar untuk kita miliki Kitab ini, khususnya buat Siswa Siswi, Pemikir Islam, Asatizah dan Ulama' kerana kitab ini menghimpunkan nas-nas daripada "poket" Syiah sendiri.

Untuk memilikinya, sila hubungi 013-2726387. Sebarkan demi Rasulullah, Ahli bait, Sohabat dan Ahli Sunnah!
 

No comments:

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang