This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Awesome Chef Award dr Izan muffin lover

Izan terima kasih bagi award ni pada lina....cantik....tp rasa cam tak layak nak panggil diri ni chef....hahaha....Izan mmg layak mmg pandai dan kreatif dm memperbagaikan recipe....
1. Sejak bila memasak dan apa masakan? kalau memasak ni sejak darjah 4 la masak sayur jer kalau tak silap ngeh...ngeh.. 2. Sapa galak memasak? emmm saper galak kan memasak hubby la kot dan diri sendiri setelah tengok menu2 kat blogger yg lain best2...tu yg nak cuba tu :)

3. Masakkan yg suka masak?

Sambal tumis ikan bilis

4. Tag 5 org rajin jenguk blog:

a) Yatie - lina sgt hagai tunjuk ajar drp yatie dan mmg pakar bak memasak2 ni dan sgt sedap tu yg penting

b) Hawa - Tq sbb selalu singgah dtg la selalu ye

c)Niezza - Baru kenal kat alam maya tp selau bagi nice comment dan mmg menu nyer jugak sgt menarik

d) aida - Terima Kasih aida bagi nice comment dan dtg la selalu ye :)

e)Maam Fauziah - sgt handal memasak and one thing about her very nice person even we are not know each others.

9 comments:

izahdaut said...

hikhik.. saya pun chef dalam rumah je..belasah... hahaa

lina said...

Izan - ok la kan izan chef kat rumah...janji satu family suka :)

eliyaezlinalias said...

memang wajar dpt award neh!
sesuwei gitu!

Nieza said...

wah kena tag lagi....tadi baru jer Hana tag..lum sempat publish lagi award ni...anyway tima kasih K.Lina diatas ingatan nk kasi kita award ni...dgn berbesar ati kita menerimanya...semoga perkenalan dialam maya mengeratkan lagi ukhwah sesama kita...insyaAllah..:)

lina said...

eliyaezlina - :)

Nieza - Insya Allah

AdiaLuze said...

Akak leh jadi Chef Pastry kot sbb rajin buat kek ngan roti..Hehehehe...Gud Luck!!

Mekasih tag..Walaupun rs sungguh tak layak amik Award tu, sy nak amik gak..kuikuikui

lina said...

aida - awak layak saje masakan awak tak nak tunjuk...ada talent tu.

Hawa said...

Akak tag saya ni nak kena komen ke...ala tak reti plak..Kak Ina memang rajin memasak dan mencuba...Kek / roti / muffin dll selalunya SEDAPPPP jer kat lidah kitaorang ni....akak pembakar semangat sy nak memasak..

lina said...

hawa - comment tu ikut suke la...mmg tak ada paksaan pun... :)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang