This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Lunch @ Jom Priok

Mai layan food kat Jom Priok ni ..Buffet rm 15.90 per person....
Ni bila time tummy full already.....
Sos yg beranika rasa....emmm sedap....
Deretan botol2 sos nyer ....pilih mana pilihan kalbu...
Periuk nyer....
Start eating....
Semasa menunggu biasala kalau tak ambil gambar dulu kan...kan...
Birthday girl yg baju putih tu.....happy birthday ya may ALLAH bless you Always...amin kali ni makan mmg puas sesgt ambil jer segala apa yg nak....tp seafood tak berapa nak fresh.....johnny lebih fresh seafood nyer.....apa kata kalian pulak....kalau pernah makan kat sini la bagi comment yerk.....sharing is caring :)

7 comments:

nurul akma said...

murah sgt2 mkn kat sini...nak2 time tgh lapo..mmg rugi la owner Jom Periok ni kalau kita yg serbu kan kak??huhu

lina said...

kema- :)

Cik Kyla said...

salam,

wah! sedapnye..

saya sudah berasa lapaaaa... nak mkn! :D

lina said...

Cik Kyla

wslm - mai la kita sama2 pi makan :)

Yatie said...

Salam Lina,
Sesekali mkn kat luar mmng best...thanks for your info..

Fiqas said...

salam....wow, sedap nyer...kat mana ek ni?

lina said...

yatie - ws'm yatie :)

Fiqas - Wslm kat giant kelana jaya

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang