This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

@ Playground KLCC

Assalamualaikum semua.....seronok betul adik kakak ni mandi kolam....kat mana lg kalau tak kat KLCC free....
lepas mandi main buai pulak...sampai tak nak balik lepas abis makan roti satu ketul.
saje nak ambil gambar ni kakak dah makan separuh...tak henti2 kata sedap nyer ummi buat roti....lain kali buat lagi ya ummi....ye la rasa nak tercabut jer tangan ummi menguli ....ngeh...minta ada yg simpati.....:)
Wan dan alia....seronok sgt hari ni.....tu jer citer di hari sabtu kami....

8 comments:

izahdaut said...

oooo pi klcc..tak ujan ke..huuii sejuknyaa main air..hihi..eh tu roti soft bun tu ye..buat inti bluberry ke...tu la teringin gak nk buat..tapi tunggu stok roti abis dulu..eh inti bluberry pun sedap kan..

lina said...

izan - ha'ah pi klcc sbb dah janji kalau tak teruk kena tuntut ngan si kakak ni.lg tambah sedap buat sendiri boleh letak berapa byk inti kita suke...tu yg bertambah best tu

Hawa said...

AMBOI Kak Ina, seronoknya gi KLCC..Lagi seronok makan roti yg diuli dan dibakar sendiri. Mesti sedapkan Alia? Nampak gebu dan moist je....Harus aku menuntut jugak ni.,...Nanti ada la orang nak belikan bread maker..Cian tangan Kak Ina penat menguli...ngeh..ngeh...

Haza Wahida said...

lina..awak ni serba boleh pandai masak..kagum betul

Seni @ Nana @ Yus said...

akak.. kakak sy pun bwk anak2 dia pegi klcc swimming pool hr tu. tp hari selasa la.. hehe..

lina said...

haza - lina sebenarnyer mmg tak pandai memasak, tp lina kebaikan berblog bila tengok org lain masak bagi kat family suka...tu yg bertambah suka nak masak. Lagi satu kawan2 blogger ni semua suke share tip masakan...apa yg dia org tulis tu ikhlas hati.

lina said...

Yusni - ooo ya ke...best kan kat KLCC tu. Mcm2 ada

lina said...

hawa - tu la ni nak minta simpati la tolong belikan bread maker tu.... :) boleh mai kita belajar sesama kalau tak boleh pi blog hana dan mamafami tu. semua recipe ada kat situ.

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang