This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

cam mana nak buat link

Hari kita belajar cara cam mana nak buat link drp pada blog sendiri ke blog orang lain.... Harap cik azira berpuas ati :) Ini ada n3 utk blogger yg baru nak kenal dunia blog kadang kita ni tak sempat nak explore kan apa salah nyer kita berkongsi walaupun ianya sgt simple....:) selamat mencuba .

2 comments:

Nieza said...

wah menarik info ni kak dulu saya pun x pandai sekrng baru tau...tq for sharing btw brng electric kat msia memang mahal ya la import kan.

lina said...

nieza - betul tu dulu pun kak lina tercari2 ni buat tutorial senangkan org lain boleh belajar :)

Betul mahal kalau beli yg murah pulak tak tahan lasak....

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang