This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Blog Ini,Bukan Lagi Suatu Privasi Lagi

Pada saya blog saya ni bukan satu yg privasi lagi sememang nya untuk di kongsikan kepada kawan2 yg lain....yang baik jadi kan teladan dan yg buruk dijadikan sempadan.....Isi kandungan dlm blog ni mengenai cerita cerita kami sekeluarga dan recipe yg telah saya cuba drp rakan blogger yg lain....itu jer.... :) Nak join click jer kat gambar tu ekkk.... Tag tiga member emmmmm....saper ekkkk 1) Syigim kat dubai.... 2) aida - akak pasti aida pun suka kan buat benda cam gini kan.... 3)Hawa - boleh tambah ramai lagi kawan Note : Follower nak pun boleh, tak nak pun ok - done :)

4 comments:

akuanakpahang said...

Salam, betul tu blog kita diary kita selamat maju jaya utk anda :) New Entry "Suram sikit hari ini..."

wifenavy said...

Kak Lina.. tolong ajar camana nak wat link2 nie.. asik tak jadik jer.. teringin gak nak join contest nih..

lina said...

akuanakpahang - ok nnt kita singgah

zira - boleh nnt kak lina tunjuk kan cara nyer ekkk

AdiaLuze said...

Jap lagi saya join ye kak...sibuk skit skrg ni...hehehe

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang