This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

7 Years Old Alia

Chocolate indulgence Cake from SS during alia's b'day...
Assalamualaikum dan selamat petang, Baru berkesempatan nak update blog ni...Alhamdulilah kerja yg patut di selesaikan dah pun settle and one more to go. Hari ini adalah hari kelahiran Alia maisara hari ini genap tujuh tahun umur alia.... kalau sebelum ini alia selalau cakap dia tujuh tahun tipu2 jer.....Hari ini adalah harinya........mlm ni pun tak pasti lagi kemana.... Selamat hari lahir alia...... Semoga alia terus berjaya di dunia dan di akhirat Insya Allah. Ketahui la alia...ummi, abah dan adik darwsiy sgt SAYANG kakak.

10 comments:

AdiaLuze said...

Akak !! Besady Alia sama la ngan besday husben saya !!! ^_^ ...

Snabut katner ? Mesti gempaq kan ... Hehee

Nadiah Sidek said...

happy birthday alia! :)

lina said...

aida - tak ada biasa2 jer

Nadiah - Terima kasih.

ICA said...

happy birthday Alia...semoga besar nanti jadi anak yg solehah, sentiasa dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki.

wifenavy said...

K. Lina please send my warmest birthday wishes to her.. May all her dreams / your dream too blessing by Allah.. Aaaaminnn

sissyira said...

salam

dah besar alia yea..happy besday utk alia...

Ummi Salsabila said...

Happy birthday Alia maisarah.smg jadi anak yg solehah :)

Nurul said...

Happy Birthday, Alia!

DDrfauziah said...

Aslmkm.
HAPPY BELATED BIRTHDAY TO ALIA
May ur future be ever so promising.

Nieza said...

assalam kak lina, sorrylah tertinggal n3 akak ni...btw happy belated birthday yer buat Alia semoga membesar menjadi anak yg baik...amin

p/s:nanti singgah ambil poskad kat umah yer kak...tq:)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang