This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Tention weh Data Migration

hik...hik...muka tention weh...nak buat data migration 800000 ribu tu...kena siapkan by end of this month....curently dah settle 400000 lagi separuh tu...network lembab...tahap gaban....
En kun pemantau tetap....hik..hik...jgn marah....gini la keadaan kami di client office....
alhamdulilah dpt pulak makan chocolate indulgence cake ni.....kurang sikit la tention nya tu....apa pun terima kasih....ekkk bawa cake ni kat office sedap....

4 comments:

wifenavy said...

ha ha.. cam tu la kalau ada client.. Lebih2 lagi org cam kami yg tak paham bahasa IT nih.. Tension sgt kalau data asal hilang

hafinis.co said...

hahahaha!! mannntop la kak lina!
muke sememet habis dah nih... hahahahahaha!!
kus semangat cmni.. :D

alhamdulillah, dh boleh dpt achieve 100K per day kot pas nih.. huhu..

lina said...

zira - :) ni data client tak sangka gini banyak...masa user requirment 20k jer....wah data ilang lagi la menangis boleh kena buat kerja kalau disabit kan kesalahan...

hafiz - Insya Allah :)

Nieza said...

susah juga keja tu yer..hhmmm itulah bebanan org bekerja kan..sabar jerlah.btw sedap lak nengok kek tu kak..ishhh terliur pulak saya...hehe

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang