This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Banana Cake Chocolate

Sambungan n3 tadi....ni pun buat malam tadi utk kawan yg dh lama tak jumpa kat HQ.
utk kawan yg jauh tu harap bersabar ekkk...kalau ada rezeki nnt lina buat lain kali...jika keadaan mengizinkan..
recipenya  pun hanya hanya tukar drp Orange kepada Pisang....lina guna kan tiga biji pisang dan yg lain2 ikut mcm
dlm recipe Blended Orange Cake.

Nak buat dia mmg tak cerewet...selamat mencuba ya. Bye nak sambung kerja balik ni...ESOK big DAY utk current project...majlis
HANDOVER the SYSTEM to our Client....Alhamdulilah....Selesai sudah :)



--
lina

6 comments:

cik cek said...

WoW!....gebunya cake ni....:)

Syigim said...

tak suka kek oren. tapi suka sgt sgt sgt kek pisang!!! buat kak pisang jela kak lina! :)

ICA said...

Lina, wow sedapnya....Ica dah lama tak jejak kaki ke dapur....padahal org lain pun kerja jugak boleh je masak itu ini... Btw Lina...since you dah lama FTWM nih...boleh tak share tips on how you balance it all? Kerja pun boleh, baking pun boleh...how do you do it? ica since start kerja benda2 lain semua diabaikan...kesian anak2...huhuhu....

kakchik said...

salam lina. nampak sedap sekali. tentu baunya pun harum kan?

lina said...

cik cek - :)


Syigim - hahaha Syigim....suka ekkk...boleh nnt ada rezeki kak lina buat kan :)

Ica - sedih nya ica...jgn cakap camtu ...kak lina tak rajin mana pun ica....tak ada tips pun ica. Apa yg kak lina buat kalau teringin sgt nak buat baking kak lina dh plan kadang2 dh plan pun still tak terbuat2 juga...tambah2 kita ada anak2 kecil dan menyusu ni sgt manja...nak berkepit je. Time yg paling sesuai ialah time si kecil tidur ataupun masa husband ada dirumah bersama2...

lina said...

kak chik - wslm mmg baunya pisang sgt harum :)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang