This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

ICE Room = Bilik Sejuk

Ummi selalu citer pasal Ice room...alia pun sgt teruja nak pi tempat ni...ialah kan ice cream semua org suka kan....avacado pilihan alia....boleh la pada lina...nak kata sedap sgt tu tak la....biasa2 je. Ni tempura durian...rasa durian yg sangat pekat....likat...kalau peminat durian tu boleh la cuba...boleh la pada lina.... Ni pula pilihan husband perasa durian....kepada peminat durian boleh cuba....kalau tak minat durian JANGAN order....membazir je....makanan yg lain pada lina pun biasa2 je....dengan keadaan makanan nya... Bekas nya pun dia letak dlm mangkuk pakai buang je...maka kurang la menarik presentation nya....ni pendapat lina...lain org lain citrasa nya....kan.... Oleh kerana meraikan kejayaan alia exam yg lepas kami dinner kat sini..hari ahad lepas....baru hari ni update...

4 comments:

Hawa said...

Bestnya yg Kak Ina order n makan tu..tempura durian..memang macam durian seulas..Rase serupa durian ker? Berapa RM semangkuk..tu..nak juga..

ejaMaria said...

Ice Room mana tu?... pakai mangkuk pakai buang... haih... sblum ni makan yg kat Sri Gombak dia present ok mangkuk seramik... suka dgn durian tempura tu... ;p

lina said...

hawa - satu ketul tempura durian tu rm 5.90 kalau tak silap. rasa mmg durian pure :) dan ais cream rm 8.90 per bowl

lina said...

Maria - Sri Gombak one row Sekinchan ikan bakar...kecewa sungguh...Bila kita tanya tanda halal cert Chinese lady tu kata on the way.

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang