This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Cekodok Udang

assalamualaikum dan selamat pagi... sarapan pagi kami pada pagi ini.
Gambar kurang memuaskan.
Selamat menjamu selera!

6 comments:

Kak Sam said...

Sempoi je tapi memang sedap

liza said...

Salam lina...cekodok udg ni peberet kitaorg..kalau mkn ni mmg xhengat dunia dah...hihihi

ummi nor said...

Salam, pagi2 sedap makan, petang2 pun enak!

lina said...

kak sam - :)


lina - wslm tu la ramai yg suka udang

Ummi nor - wslm betul noor tp dah abis dh tak sempat ptg.

ICA said...

Lina....plan nak buat cekodok jagung hari ni. Mcm sama ja taste kita masak cekodok sama-sama..hehehe. Take care ya.

AZLITA AZIZ said...

salam Lina..
waaa.. petang-petang singah sini nampak cucur udang lah pulak.. terliur dan buat perut bernyanyi lagu keroncong...hihi

maaf ye lina akak nak tanya nama lina kat FB apa ye? sebab ramai sangat dan banyak sangat msg dalam in box tu sampai akak pun naik pening dok mencari...

boleh tak lina msg balik tulis salam pun tak pe..
hihi maaf sekali lagi ye lina.. :D

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang