This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Nasi Ayam Ipoh

Dinner malam tadi...nasi ayam ipoh lagi....kali kedua...mmg tak dinafikan akan keenakan nya....sesiapa yg tak cuba lagi boleh la memcuba pasti terpikat dengan rasa nasi ayam ni.
Lepas dh hajat alia nak makan nasi ayam...alhamdulilah..dpt menikmatinya.
Cili kicap nya yang lain drp lain...recipe intai kat sini ye. Tu adalah n3 sebelumnya...ada link recipe drp ita johor dan my recipe
Sudah sedia nak makan tak boleh nak posing2 dh semua org dh lapar..gambar mmg tak cantik... :)
Apa pula menu korang...bila dh ada blog ni senang tak yah fikir lama2 nak masak menu apa...intai2 je dapur kawan2 yg lain...senang kan :)

4 comments:

ummi nor said...

Memang sedap! Sy pun dah buat 2x tapi disbbkan sedap sgt sampai tak sempat nak shoot gambar...

liza said...

salam lina...sedap sgt nmpk nasi ayam ni...terguda i....hihihih

lina said...

ummi noor - betul..lina pun sama semlm masa nak ambil gambar ...dia dh tanya ummi dh boleh makan tak..alahai kesian la pulak jd ambil gambar ala kata.

lina said...

liza - mmg tak rugi dicuba..Insya ALLAH pasti di sukai keluarga :)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang