This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Pavlova

Assalamualaikum semua......dan selamat hari jumaat penghulu segala hari...alhamdulilah...kita bertemu lagi dengan hari jumaat. Pavlova yg sempat dibawa ke office utk dijamukan pada kawan2 ...alhamdulilah licin...
mai kita tengok gambar close up sikit ekkk...simple je dh tak sempat nak cari buah2an yg lain.
rupa pavlova siap utk dimakan...

8 comments:

Rina NAR said...

wow tgk pav you rasa nak gi buat datu sekarang jugak ehehe

lina said...

Rina - :) buat jangan tak buat...lina kurang kan gula drp 3/4 kpd 1/2 lebih kan sikit drp setengah sukatan.

cik cek said...

Memang berhajat nak buat...ntah bila la sampai serunya...

CikLilyPutih said...

senang ke buat dia? tgk ramai betul orang buat pavlova nie lah...

lina said...

Cik lily pada lina sgt senang...pasti kan telur putih tu tak ada bercampur sedikit pun dgn kuning insya ALLAH menjadi. Ni lina dh buat kali kedua

aribaomar said...

mesti best kalau satu office ngan akak.boleh merasa pavlova akak..:-p...

Ida,Japan said...

sedapnyer pavlova ni nmpk lina..ida belum lg try buat...dh lama dok dlm list he..he

lina said...

ariba - jom kita set date jumpa je nnt akak buat kan utk ariba..senang je nak buat ni. Anak2 pun suka tau!

Ida - Insya ALLAH sampai la nnt seru nak buat tu :)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang