This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Wantan Crispy

Assalamulaikum dan selamat malam...menu yg ringkas saje Wantan Crispy pilihan puteri ku alia...Alhamdulilah...menu yg menjadi kegemaran kami sekeluarga...recipe drp Puan Ann drp senawang.... Wantan yg belum di goreng dan ready utk digoreng.....mesti letak kan tepung utk mengelakkan drp melekat.... Wantan ni mmg dah kerap kali lina membuatnya....kalau nak tengok recipe ni boleh click di sini

6 comments:

Nieza said...

Assalam kak, menarik la wantan ni nieza tak pernah msk sendiri lagi ni:)

lina said...

Nieza wslm - mudah nak membuat nya...cuba la nieza..sedap!

Fiqas said...

saya tak pernah buat wantan ni.. ingtkan susah nak buat.. boleh try la nnt..

lina said...

Fiqas - Boleh cuba mmg sgt simple...tak susah pun :)

Nadiah Sidek said...

tak pernah lagi rasa wantan

lina said...

nadiah - tak apa boleh try recipe yg ni mudah je nak buat nya.

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang