This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Baju Merah ye kawan2


Assalamulaikum Semua kawan dan selamat pagi....just nak share...hmmm kenapa tiba2 tajuk baju merah ye hari ini....kepada kawan2 yg tinggal berhampiran dengan Kenny Roger...boleh la pi lunch hari ini buy One free ONE....promation....Seronok kan...tak perlu bayar lebih...Hanya hari ini sahaje....sorry ekkk kawan2 lupa semlm nak buat n3 pasal ni...sesiapa yg dh pakai merah, tudung, baju apa ada kaitan dgn MERAH....dpt FREE.... tu je  boleh ajak kawan2 makan kat sini ye...tp nak belanja kawan pun ok juga tak pakai baju merah tp kena bayar cam biasa...:) enjoy ur lunch!

1 comment:

Nieza said...

wahh menarik promosi ni yer...kalau dekat nk juga saya join sama:)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang