This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Cake Durian

Assalamulaikum semua dan selamat Petang....apa menu minum petang ini ye...memandangkan sekarang musim durian sgt la murah ....stock durian sgt melimpah ruah....maka anak kecil lil darwisy minta buat kan cake durian....padahal dia mmg tak suka makan durian pun....Memandangkan hari ini ada meeting di HQ office lina bawa kan cake ini ke office...tak tahu la mereka suka atau tidak....Recipe nak buat cake ni mudah saje lina ikut recipe Blended Orange Cake....Husband lina kata sedap  bau durian yg sgt asli...Ok itu saje pasal Cake Durian....saper tak cuba lagi boleh cuba....recipe boleh google...kat my RECIPE TU ...

5 comments:

Nieza said...

kek durian memang sedap:)

liza said...

salam lina...kek durian ni kalau bakar mmg satu tmn berbau, bkn satu umah lg dah.....hihihihi

lina said...

nieza - :)

lina said...

liza - Hik..hik..satu taman betul2 tu :)

cik cek said...

Nak kek doyan...bau doyan sampai ke sini tau...sedapnya...:)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang