This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Strawberry Cheese Cake

 Assalamualaikum....Alhamdulilah di beri kesempatan oleh NYA menikmati...menu2 drp air tangan kawan2 yg sedap2....Cheese cake from me...mmg tak lama tak buat...
 Cup Cake drp fariza....comel dan sedap...
Ni pun pai drp fariza juga....
 Laksa ni drp Ana...ramai peminat laksa...dh tentu la sedap....
Mee hon  Sup drp azmah....dua kali tambah you ...sedap....
Nurul yg di raikan bakal meninggal sme corp...dpt peluang baru selamat maju jaya di tempat baru....pasti rindu gelak tawa nya...tak ada lagi jiran....:) sgt seronok punya kawan spt nya....baik orgnya

 Suka sgt dengan cup cake comel ni.....

11 comments:

Kak Sam said...

Seronoknya kalau sekali sekala dapat buat pot luck cam gini

shidafzan said...

wowwwww memang sronok kalau potluck kat opis nih.. tapi opis shida nih ramai orang luar lahhh payah nak berpotluck nya..

bila kita nak potluck sesama kita plak?

Syigim said...

suka sgt sgt SGT cheesecake! :D lepas ni buat guna blueberry pulak! :)

dah lama xbake sejak oven rosak :(

lina said...

kak sam - sgt seronok buat pot luck kan lina mmg suka sgt...bila tengok dia org makan lagi terasa kepuasan menjamu mereka2 ni.

lina said...

shida - boleh2 sgt buat pot luck tak penat kan tuan rumah selain kita dpt byk masa terluang utk chit chat...tak ada la sibuk kat dapur kan....ko pun hebat juga memasak....nnt kita set date ye shida.

lina said...

syigim - cheese cake ini bukan yg jenis bake...yg sgt mudah masuk peti ais je sejuk kan...yes i like blueberry cheese cake too sgt sedap...

lisa said...

cupcake last tu comel sangat! colourful :D

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Ya Allah .. Sedapnya kak ... Cheese kek tu rasanya mesti TERBAEEKKK kan .. Ni buat ala2 cam pot luck la ek .. Cute cup cake tuh. Leh jual .. Hehehhee

garlic & butter said...

owh... cheese cake itu sgt sedap ok!!!!!!!!!!!

lina said...

Nurul boleh next time bila kita jumpa insya allah lina buat kan

lina said...

aida next time ye ada kesempatan boleh merasa ye

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang