This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Jom makan2

 Layan je la gambar nya dh lupa apa nama nya...saper nak boleh pi CB berhampiran...di paling dekat dengan Office.
 Ni not bad sedap....Bismilah...
ni pun sama sedap gak....jom kawan2 makan kat sini boleh borak2 tak bising...syok...je. :)

4 comments:

Syigim said...

semua nmpak sedap! sekali skala hang out mcm ni mmg best! :)

fiqas said...

semua nampak menyelerekan...
dah lama tak minum ice blended..

Nieza said...

sedapnya tgk semua menu kat atas ni:)

garlic & butter said...

Tuan tanah ni makan semua tu tapi badan tetap maintain. Sangat ajaib.

Kuat exercise ke?

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang