This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Lil Darwisy dah masuk sekolah

 emmm lama tak update pasal lil darwisy ....dah mula sekolah anak ummi ni...so far so good sekolah..
 Ni dapur nya la agak nya dry kitchen kot...sgt selesa 
 First day at school...muka cam nak nangis...tp sbb dia sendiri declare dia HERO....mana boleh nangis boleh control nangis lagi tu...kelakar dan lawak betul...bila dh petang time nak bawa balik rumah dah tak nak balik....:)
Under control tak nangis....good boy...kan "HERO"...02.04.2012 yg lalu sbb malas nak update ni n3 basi...sbg kenangan ketika masuk alam sekolah yg tak rasmi...

5 comments:

wifenavy said...

Encem la Darwisy nih!!!!.. K.Lina cpt nye Darwisy gi school.. dah 4 thn ke?

garlic & butter said...

Nurseri yg sgt lawa tu adalah sgt familiar :) haha.

lina said...

Zira ahmad tiga thn tiga bulan...saje antar sekolah supaya more behave.

lina said...

Nurul semesti nya u kenal tempat jatuh lg di kenang....ni kan pula tmt rezeki nya di situ suatu ketika...dulu

fiqas said...

cantik dan selese sekolah ni.. kemas je..

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang