This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Lasagna bolognese



Assalamualaikum......lama benar lina tak update blog ni....kita dh masuk suku tahun dh masa berlalu meninggal kan kita terlalu cepat......

Apa khabar rakan2 yg masih sudi dtg bertandang......lina harap semoga kalian dlm baik perjagaanNya insya Allah.....

Ok la dpt lama tak tayang makanan kali ni lina buat lasagna ni sgt memuaskan hati...dgn sos putih dilebih dan dan bersama cheese yg byk....lemak berkrim.....gambar masa dh bakar terlupa nak ambil....layan ke gambar sekeping tu je....hehehe. Recipe boleh google...je lebih kurang je...pda lina nak sedap cheese mesti lebih dan sos putih lebih kan....ada yg complaint keras kepingan lasagna....

Note: kepingan keras sbb sos tak cukup kuah utk melembutka kepingan tersebut...kena lebih kan tu je.. :)


Sent from my Samsung Galaxy Tab

1 comment:

Aq Syamiesa said...

boleh tak sertakan dengan resepi sekali??

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang