This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Jom Priok

Ni la tmt makan lunch tadi kat giant kelana jaya...best jugak tmt ni....next time boleh pi makan kat sini lagi sedap....
Menunggu masa utk ngappp....
Lupa nak ambil gambar b4 masukan dlm periuk ini.....
My new team mate at mygset....sab, me and tata from Jarkata.
Kawan baru syikin, eya and Ann Setelah perut kami penuh dengan isi.....makan kat sini kena abiskan kalau tak kena bayar lebihan makanan 100g rm 10.00.

5 comments:

ainnoraini said...

salam dihujung minggu semoga gembira hendaknye...
mcm same jer menu yg saye mkn smlm...tapi berlainan tempat...nnt boleh ler try kat jom priok tu...mcm best jer...

Nadiah Sidek said...

ada tag utk kak lina ;)

lina said...

ain - hehhe boleh

nadiah - ok tq

mamaqari said...

wow..mcm sedap...mesti try nih

cahaya hidayah said...

smlm bru pg...best gak tmpt niyh...sedap2...

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang