This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Mari mencanting Batik @ Tasik Titiwangsa

Ni la hasil batik yg telah diwarna.....bagus jugak ideal Cikgu Ismail ni buat activity mewarna ni di taman...
Ni la dia cikgu Ismail....dan kami....yg sgt seronok mewarna batik ni...ye la hampir lebih 20 thn tak pernah pegang mencanting batik ni...tiba2 ada kat taman....dgn bayaran rm 10.00...berbaloi sgt la budak kecil pun boleh mewarna....kan.
Activity yang sangat menarik mewarna dan mencanting batik ini...alia sgt teruja....
Tengok la asyik jer dia mewarna....cita2 dah besar nnt nak jd pelukis....bagus apa....
Memula2 nak beli arnab ni....tapi saper nak jaga seharian kita di office dan anak2 pun tak ada kat umah....comel betul arnab ni....kesimpulan nya tak yah membela arnab.

10 comments:

Haza Wahida said...

cantiknya..pandai awak lukis

AdiaLuze said...

Caanteeeekkknyeeee...Alia yg buat sorang2 ker k.Ina? Leh la framekan tu...MSti bangga je hati emaknye yeee... :)

Arnab tu cute laaaa...bapa rega tu?

lina said...

haza - conteng2 jer hahaha

lina said...

aida - activity one family tu la hasil nyer :)

lina said...

aida - rega arnab tu rm 100 seekor tak termasuk harga sangkar , makanan entah apa lagi rm 300 ++ utk semua kalau tak silap

note: kalau beli seekor kesian lak kan tak ada kawan arnab tu...

AdiaLuze said...

Aper? Rm100? Gulp...Tak mampu la sy kak...heh..

Nak mkn nasi Ambeng ker? Jom g makan kat Rugi!! Hehee

DDrfauziah said...

Aslmkm.
:) Lapang & senang rasanya kan!
Kata orang, aktiviti2 seni memang mendamaikan perasaan. Personally, I setuju la juga!

lina said...

w'slm maam - ya mmg betul mendamaikan :)

AdiaLuze said...

Len kali g saya nak ikut leh? :D

lina said...

aida - sabtu ahad ada sampai kul 4.00pm ..jom kita pi beramai2 boleh jogging ngeh..ngeh.

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang