This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Bagelen & Pisang Salai

Bagelen keju ini sgt sedap......mekasih azahari ye....nnt bila kamu ke sini lagi....tolong belikan lagi ya....
Ini pisang salai....mmg menjadi kegemaran ku.....

7 comments:

AdiaLuze said...

Bagelen tu aper kak? Nak rasa skit :P

lina said...

aida - boleh esok akak bagi kan ekkk

ICA said...

Lina....ica suka sangat pisang salai tu...geramnya tengok.

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Waa ... memang suker makan manis2 nampaknya! :)

Shaofie said...

jemput join segmen di blog. mudah je.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

lina said...

Ica - pisang salai tu mmg sedap sbb tak manis sgt

DDrfauziah - wslm pisang salai tu tak manis sedang2 jer dan bagelen tu roti tp ada rasa keju...kalau dh mula makan pasti nak terus kan makan sehingga habis...betul mmg sgt sedap kalau pi bandung jang lupa beli ni mmg tak rugi la...nasib baik la lina nyer team mate ni ramai dr bandung jd senang nak pesan apa. Tp beli kat kartika Sari or Amanda..:)

Shaofie - Ok nnt kita pi singgah ekkk.Thanks ya singgah kat blog ni :)

AdiaLuze said...

Bagelen tu memang sedap gileeeerrr...Nasib baik tak giler..Hehehe...Rasa dier cair di mulut...Mmmmmmm...Kalo ada lg nak kirim yee!!!

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang