This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Buttery Orange Cake

Assalamualaikum semua dan selamat petang..... cake ni mmg tak jemu utk dimakan....oleh kerana bau harum orange tu....walah.....tak tahu dah berapa kali buat cake ni mmg sangat sedap.....rugi kalau saper tak cuba....mudah ,senang, tak cerewet dan yg utama sedap.....yatie memories terima kasih...sgt...semoga sharing recipe anda dirahmati allah....ramai kawan2 office dah cuba mmg memuji akan kesedapan cake ini....

8 comments:

s.y.a.r.q said...

kek orange. i love it :)

Nor said...

Eiiii !!! bestnyerrr..nanti nak cubalah!

Yatie said...

Salam Lina,
Cantik kek oren yg Lina buat tu...comel guna acuan tu...tq sudi mencuba...terliur je tngk..

Kak Sam said...

Assalamualaikum...
Kelihatan amat menggiurkan. Bila le say ni nak belajar buat kek cam gini. Ishhhh...ish...ish...

lina said...

syarq - ramai yg suka sbb baunya yg harum

Nor- mmg best wajib cuba :)

Yatie - wslm ....mana ada tu guna cupcake dan lina keluarkan.

kak sam - wslm boleh jer....ikut recipe insya allah jadi...recipe drp yatie memories insya allah tak pernah mengecewakan.

Nieza said...

wah sedapnya nengok kek ni kak...ada lagi tak?..jom kita tukar ngan kek kukus 7up saya...hehe

lina said...

nieza - boleh jer...kek kukus 7up tu nampak sedap arrr

ummi nor said...

Nampak menyelerakan..lebih2 lagi dah lapar mlm2 ni..mesti try one day,inshaallah..

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang