This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Sosej Blossom Bun

Assalamualaikum semua dan selamat bercuti kepada mereka2 yg dah cuti.... Yg bekerja terus kan pejuangan anda.....ni kali kedua cuba buat roti sosej blossom...nak cuba buat tocang rambut tu tak berapa kemas cam yatie memories buat...dan nieza, izah....dan blogger yg lain tu.... recipe pi kalau nak refer here Hari ini kat office banyak cafe tutup...bagus juga ada roti...kat tmt kerja anda bagaimana pula?? sunyi sepi jer office ni cam tak ada orang.... Ok la ekkk cukup la mebebel....nnt buhsan pula...

10 comments:

Kak Sam said...

Assalamaualaikum...
Waa bestnya makan roti air tangan sendiri. Bila le saya nak gheti buat cam gini.

lina said...

kak sam - cuba la buat mmg seronok...boleh kak sam ikut recipe Insya allah jadi

Nieza said...

akak pun meroti juga jom kita tukar..hehe oklah tu akak pun pandai juga nampak gebus jer bun tu...saya pun baru2 jer belajar meroti ni kak.

sissyira said...

salam petang selasa =)

ala, macam besh je tu...nak sikit..heheh

sissyira said...

salam petang selasa =)

ala sedapnya kak, nak sikit boleh? hhee

Yatie said...

Salam Lina,
Kira oklah tu menjadi...yg penting rasanya..tahniah menjadi roti tu..

Nor said...

wah! rajinnya dia..!!! Nieza tu mmg rajin orgnya kak..mcm Lina jugak..

ummi nor said...

Wow...dah macam2 Ina buat ye..cantik..teringin jugak nak buat roti, cake dll tapi masa agak tight dgn anak2 sekolah, keje rumah, asyik on the run jer...bila ada masa tu nak rest pulak..sempat masak lauk2 jelah, itupun sbb wajib masak, hehehe..

Hawa said...

Amboi..kak Ina meroti tak hengat...rindunya nak rase roti akak....Cuti ni kita ingat nak buat kek..roti tak larat nak uli..... Akak jemput join 1st GA saya...sila melawat blog sy ye...ajak/tag kengkawan...hadiah lumayan...:)

Nurnabilah Huda said...

Acik Lina, jom la join GA mama saya....http://princessnurnabilahhuda.blogspot.com/

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang