This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Roti Cheese

Assalamualaikum semua,
Apa Khabar....salam maulidu rasul....Dah lama tak update sgt bz....dengan perbagai urusan....yg patut di selesaikan.....roti ni dah lama nak buat....semlm baru ada sedikit kelapangan dan berkesempatan membuat nya...Alhamdulilah menjadi tp bentuk nya itu tidak memuaskan....tp sgt lembut.
Recipe ni biasa la ambil drp blog En Mat gebu....Terima kasih berkongsi .....recipe dan caranya sekali....lil darwisy sgt suka....semlm lepas bakar 2 ketul lil darwisy makan...
Terima kasih kepada yg berkunjung ke blog ni walaupun blog ini tiada apa yg menarik nya...hanya la cerita pasal pembesaran anak2 dan sedikit percubaan mana2 recipe drp blog kawan yg lain.
Terima kasih juga kepada teman2 blog yg telah mendoakan lil darwisy....Salam maulidur rasul semua...mari la kita berbanyakkan selawat keatas NAbi kita MUhammad s.a.w......

11 comments:

Kak Sam said...

Assalamualaikum...
Waa nampak cam best je. Hehehe ada harapan ni.

izahdaut said...

cantik je bentuk roti tu la...lawa ....

Hawa said...

Emmm...cedap nyer. Nak seketol....Nak buat jugak...pakai cheese apa? Me....nak buat pancake tetapi terpaksa tukar buat donat atas permintaan anak2. Sabtu mlm buat la Donat Suria - ambik dr blog Mat Gebu jugak....suka....sebab tak boh telur...dan donatnya lembut je...

AdiaLuze said...

Salam Maulidul Rasul jugak kak !!! ^___^

Dalam sbok2 ni sempat la jugak nak buat roti ek...Rajin tol...Rindu nak rasa roti akak..Hmmphhh

Ida Ddapur said...

cantik moleknyer lina punya roti ni..b'seni la...mesti sedap ni..

lina said...

kak sam - cuba la buat pasti seronok recipe pi jer blog mat gebu tu....

Izah - tak puas hati lagi tu...

Hawa - wah bagus awa...kak ina nak buat lagi pau..tak tahu la bila ni...

aida - ye sama2 Insya allah nnt ada rezeki kita bawakan ye....

Ida dapur - malu nya..cantik tak seberapa...:)

Nieza said...

Assalam Kak Lina....cantik la roti akak tu..nampak pun tau gebus jer...sedapnya!..salam maulidur rasul buat akak sekeluarga:)

ICA said...

Lina - I nih tabik spring lah dekat u nih...siap bz dengan pelbagai urusan pun sempat buat baking lagi. If I lah, lama dah give up..actually mmg dah lama oven I tak berasap pun...hehehe. Tabik springggggg....

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

cANTIK ROTI NI, bukan keje mudah. PANDAI CHEFNYA

Nieza said...

kak lina, nanti singgah ambil award yer..:)

lina said...

Nieza - Thanks

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang