This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Stylish Blogger Award from Nieza

Assalamualaikum semua.... Terima kasih kepada nieza bagi award ini....rasa mmg tak layak blog biasa2 jer dan gambar pun mmg akui tidak menarik....mmg saya akui kekurangan nya tidak kreatif langsung...:) Buat masa ini saya mmg sgt sibuk dengan tugasan harian di rumah mahupun di office....kerana ada event besar....harus saya sempurnakan.....mmg cabaran dan tanggungjawap yg sgt besar.... Insya allah saya buat yg terbaik.....Tp utk memuaskan hati semua pihak.....saya tak pasti...semua nya saya serahkan pada yg ESA menentukan.....kerna saya hanya lah seorang hamba yg serba kekurangan. Doa kan saya semoga apa yg dirancang berjaya seperti apa yg telah dirancangkan.....semoga Allah memudahkan segala urusan saya.....Amin. Blog Award ini saya nak bagi pada....
  1. Aida.....saya suka baca pasal luahan hati nya...
  2. Awa - kalau baca blog more to ttg kesihatan.....
  3. Syigim - mmg terkenal la dengan cara penulisan yg sgt baik
  4. Hidayah - Doktor yg suka menulis mmg hebat penulisan....tak caya pi la blog dia.
  5. Ica - suka baca tentang kisah benar kehidupan nya seharian dan keluarga.....penulisannya pun sgt bagus....
  6. Izah - saya suka ambil recipe drp blognya
  7. Yatie - mmg terkenal....semua recipe dia kalau di cuba mmg tak keciwa
  8. hanamemories - mmg recipe dan gambar2 makanan yg mengiurkan....
  9. Mat gebu - recipe nya dan tunjuk ajar dlm blog nya mmg tak boleh di nafikan lagi...alhamdulilah semua roti2 yg saya cuba drp recipe blog MAT berjaya saya buat walaupun tak secantik MAT yg buat...sifu kan.
  10. Azira - saya mmg suka baca blog kamu....
  11. Cikgu Su - Saya sgt suka blog cikgu sue....yg berkongsi banyak tentang pelajar dan byk lagi..sila la ke blog nya nak tahu lebih lanjut.
Wahai kawan blog semua sudi la terima award ini ye..... Terima Kasih juga.....kerna singgah blog yg serba kekurangan ini.

9 comments:

izahdaut said...

mekasih beri award kat saya...datang amik ni...

AdiaLuze said...

Terima kasih kak... TErharunye... (。◕‿◕。)

Syigim said...

thanks kak lina! blog saya stylish ke? awww! hihi suka blog kak lina jugak. ade recipe2 yg best & yg plg penting SENANG! :)

wifenavy said...

TQ 4 the award, but feel not comfort coz nothing there's nothing special bout my blog just a notes of journey my life.. ee cehh ckp omputih.. but I'll take the award.. pas tu nak cam mana ni kak.. maklumla blogger baru..

su said...

Salam kak lina!

wahhh tingginya penghargaan akak pd su..malu ai~ huhu....

ape2 pon mekaseh ye kak...su hargai sgt2!



~tice su@cikgu su~

eni osman said...

salam...nice blog...suka background dia...mcmana nak buat background mcm ni...dah try masuk...tapi still tak boleh ambik html dia....mcmana ye...(dah follow juga)...tq...

Hidayah Ismawi said...

thanks lina :) sorry lambat singgah ..hehe

Juhaida said...

kak ina...sangat menarik n lbh santai....

lina said...

Terima kasih semua....kepada yg sudi ambil award ini....

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang