This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

shell /scallop

Assalamualikum semua dan selamat pagi - Lama betul tak makan shell / scallop ni..sgt sedap cecah dengan kicap atau air asam setelah dibakar....boleh juga di masak lemak cili api dan letak kan buah labu mmg sedap.....nak tahu kena cuba...tp nak jumpa shell / scallop ni....susah sikit ni pun jumpa kat pasar Mersing ari tu... Ni rupa nya sebelum dimasak.....sesiapa peminat seafood mesti pernah makan kan....okay bye... tu jer cerita hujung minggu.

4 comments:

izahdaut said...

waaaaa..bestnyer..
fresh2 memang best manis je kan

Hawa said...

Emmm Sedap ke Kak Ina..Saya tak pernah makan lagi benda alah ni..Ingatkan langsir je scallop - rupanya memang ada benda alah ni rupanya nama scallop tuh...

Nieza said...

wah sedapnya dpt mkn yg fresh tu sure sedap tu...:)

MamaFaMi said...

Uiks... memang macam tu ye rupa scallops tu? Cantiknya warna dia. Tak pernah nampak. Mama ingatkan, Ina cat kerang untuk art project.. hehehe...

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang