This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Tag Happy from Syigim

Tag ni dah lama dpt dr blog syigim...terima kasih!..ada satu lagi tag yg sgt interesting walaupun org tak tag tp lina nak ambil dan nak minta izin dr tuan blog..nnt lina post kan. Syigim pasti adalah org pertama kena buat ye...

adakah anda HAPPY sekarang?

Ya sgt happy. Semua orang yg di sayang ada kat depan mata dan dpt apa yg lina nak. alhamdulilah

kenapa anda happy? sbb dah dapat ABAYA dr dubai..dah lama cari/tunggu alhamdulilah dah dapat hari INI(07.07.10. Date pun cantik ari ini). simple tp cantik sgt….kain nya sgt lembut.Terima kasih pada FAIRUS bawa dr jauh...boleh pakai hari sabtu ni ke Yayasan Assofa Rembau.

apa benda yang boleh membuatkan anda happy?

Kan dah bagi tahu tadi bila dapat apa yg kita nak la kan. Lagi satu bila berjaya memcuba recipe baru dan menjadi dengan jayanya , Dah macam therapy minda je…rasa sgt best dan puas release tention…bila semua family members suka ! pernah menerima tag? Tentu la pernah. Kalau tak mana nak jawap macam nikan. nyatakan warna yang anda sukai. warna yg pink, hitam dan putih…byk nyer…tak apa la dh suka kan.

beritahu 9 orang yang anda akan tag

  1. DD
  2. Ciare
  3. hidayah (nak bagi jugak walaupun sygim dh bagi..ni tentu dia happy sgt ni)
  4. Sesiapa yg rasa nak buat sgt di alu2kan.

adakah anda happy dengan apa yang anda ada sekarang? ya sgt2 happy ye.. Ok saper yg suka buat tag sila buat ye..

4 comments:

Nadiah Sidek said...

kak lina suka tag ye? nnt nadiah tag kak lina la kalau nadiah ada dpt tag..ehe. tak semua org rajin buat tag ni. mcm syigim dia mmg suka..mmg jadi aim nadiah la..err tapi kalau tag tu bkn dpd syigim le. kalau tak, kena cari mangsa lain..ngee..

lina said...

Nadiah - tak juga....tengok tag tu mcm mana hehehe. tak sehebat syigim.

ciare (^_^)v said...

aiyaaa kena tag sudaaaa :p

lina said...

ciare - kalau rajin buat ekk...sbb tu mesti happy sgt2 kan.

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang