This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Bersiar2 @ Taman Orkid

Suatu pagi kami di taman Orkid …di KL ni dah lama ada taman orkid .tapi tak pernah pi pun ssb tak ada rasa nak singgah ….hatta penulis mmg kurang berminat nak bercucuk tanam ni… Oleh kerana My MIL peminat tegar bunga Orkid ni maka En hubby telah membawa kami ke taman ini…..Bila dah pi cantik jugak dah bersusun2 bunga yg cantik2 ni …..mai la layan gambar yg sempat diambil….MIL ada la beli tiga pasu bunga Orkid yg cantik2….

5 comments:

AdiaLuze said...

Cantiknye bunga....

Sy tag akak...Meh baca ni :

http://adialuvluze.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

lina said...

aida - Thanks ya

ummi nor said...

Memang cantik...kat mana taman orkid ni Ina?Skrg tgh ada hobby baru, photography..tentu best ambil gambar bunga2 ni..

lina said...

Ummi Nor - area nyer dekat bukit aman dan taman tasik perdana....mmg best la kalau ambil gambar

Kak Yah said...

Rasa tak puaslah tengok gambar-gambar bunga orkid tu. Cantik2lah... ada lagi tak?

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang