This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Tag Segmen Jom Bekenalan

Terima kasih kat aida yg sgt rajin itu....Tag ni jarang jugak lina buat...tp yg ni bagus kan mencari kawan baru apa salah nyer bukan kena bayar pun.....ada juga kawan2 blog yg sgt suke jawap soalan tag ni sygim semestinya sila jawap ekkk....dan yg lain kat senarai kat bawah tu.... -Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)Istri orang-Ceritakan tentang diri anda (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)Asal : Temerloh Phg Pekerjaan : Kuli orang (Hehehehe) Belajar : Sek atap jer Anak : 2 a fair Cita2 : Membesarkan anak2 dgn agama yg baik Hobi : Tulis blog la apa lagi dan baca blog kawan2 -Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit) Cerita pasal diri sendiri, anak2 pasal masakan yg telah di cuba….tu jer la -Apa pandangan anda tentang dunia blog? Sgt interesting byk benda kita boleh belajar…kalau kita cari benda baik, baik la kita dpt nyer kalau cari sebaliknya dpt apa yg kita cari tu…..ngeh..ngeh - -Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..Berblog jgn menyakitkan hati sesiapa pun…..supaya tak ada yg marah….enjoy punya kawan baik2 kat blog…. -Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..Unik? Hmmmm...Unik sebab ni blog saya. Original dari saya….semua cerita hak milik saya secara suka2 ….. -Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?Sehingga bila2 asal ada masa nak tulis….anak2 pun dh start baca…seronok nengok kan…. Akhir sekali, kena tag org yg anda nak kenal sgt : 1. Sygim kat dubai tu mmg rajin buat tag ni :) (Lama tak kasi tag kat dia) 2. Nadiah nun jauh tu.. 3. Fairus (maybe bz ngan kerja tp tak apa bila2 free la ye ) 4. Nieza nun jauh itu.. 5.Izan muffin lover 6.Yatie johor. Kepada kawan2 yg dh kena tag ni sila la buat homework ni ye...semoga silaraturrahim kita terjalin kerana Allah.... AMin

6 comments:

AdiaLuze said...

Dapat gak buat ye kak..Heheehe...

lina said...

:)

Nieza said...

Assalam K.Lina,
wah nama nieza pun tersenarai juga ke?...ke nieza yg lain...hihihi anyway tqvm!..:)

lina said...

nieza- wslm mmg nieza....:)

Syigim said...

hahahahaha...no 1 lagi kena tag. mmg saya gile tag pun kak lina ;) sbb senang & potpet psl diri sendiri je.

thanks for the tag! betul kak lina, blogging ni utk anak2 jgk :) bila dah besa nanti sure seronok baca ape mak diorang tulih psl diorang masa kecik2 kan? :)

lina said...

syigim - mmg tahu tapi kadang2 nak cepat terlupa... :)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang