This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Cup Cake

Walaupun balik lewat gak la drp office semlm....yeah berjaya gak buat cake ni utk kawan2 office...sbb dh janji kan kena tunai kan....cake pilih dah semestinya cake oranga lagi....dan lagi tanpa jemu....recipe nyer sama jer ....kalau nak jugak pi la kelink yg sebelum ini....
cake ini sepatutnyer bawa ke glomac tp apa kan daya terpaksa bertugas di luar kawasan...jd di gantikan member kat office kl....sorry kawan2 ku di kelana jaya...nnt ada kesempatan akan ku buat khas utk korang ekkkk....
ok babai ...hari ini farewell liza selamat berjuang di tempat baru.......semoga berjaya di tmt baru nnt.

7 comments:

izahdaut said...

apa kat atas tu?kacang ye..comell

lina said...

izah - ha'ah kacang hazel nut

vaithis said...

hi...sedapnya cup cake.... i tag kak lina untuk GA for 1st GiveAway Besday 23rd. join also yee....

lina said...

vaithis - :)

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Hidup mesti terus ceria. :)

Nieza said...

kak lina, saya dtng nk tapau cup cake 2 ketoi...sedapnya!...hehe

lina said...

ddd fauziah - ye Insya Allah

Nieza - boleh...nnt akak bungkus kan ekk

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang