This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

Special Giveaway from Moscow

Assalamualaikum to Nor and all reader..... Contest lagi ekkkk jgn bosan ye kawan2 utk memeriahkan dunia berblog apa salah nyer kan bukan kena bayar pun....perlukan masa utk menaip jer....tak ada n3 yg best jadi lebih baik join contest kalau ada rezeki ....dpt la...tapi itu bukan tujuan utama saya.....kita akan dpt kawan baru kawan baru....jauh pulak tu nun di moscow.....kalau ada anak dah bersekolah cerita kan la kisah persekolahan mereka... i nak sgt tahu macam persekolahan mereka di sana...so boleh bertukar2 idea as a parents. Kepada sesiapa yg berminat nak join contest ni sila click kat gambar yg comel tu ekkkk... ok mai check syarat2 nyer Syarat-syaratnya 1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?) (Done) 2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan) (Done) 3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) 4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. ( saya nak tag matul, hawa,aida, fid dan ciare) 5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact. 6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.

2 comments:

AdiaLuze said...

Mekasih tag kite..Nanti ada masa, kite join ye kak :)

lina said...

aida - ok selamat ber contest ekkk

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang