This blog is dedicated to my lovely daughter Alia and lil baby Darwisy. Thanks to those who has read my blog
RSS

!

1st GA Pearl by mOoN

Click kat gambar kat atas tu ukt join ye kawan2....
Asslamualaikum dan selamat pagi semua
Utk memeriah kan lagi contest ni saya join la atas rela hati, sebenarnya di tag oleh aida. Terima kasih aida... Apa salah nyer kan kita buat jer mana tahu ada rezeki yg tak disangka kan….l
Lagi pun usaha tangga kejayaan kan
Berbalik kepada soalan tag yg di kehendaki ini kepada pilih tiga warna…putih, peach dan hitam suh kita describe….saya suka warna hitam….nampak sgt elegant bila pakai baju warna Hitam…dan yg paling penting sekarang saya dah mula suka pakai ABAYA yg berwarna hitam, sejak bila mula drp dua tahun lepas…..cantik,mudah , ringkas dan kemas…sgt mudah utk bersolat dimana jua kita berada tanpa perlu membawa kain telekung :) ( ye betul baju lain pun boleh jugak tp saya suka ABAYA)
Sekarang saya nak tag 3 org ini
azira ( Practice make prefect)
, syigim ( sila rajin kan diri, kamu sgt creatif pasti boleh menang )
, nieza ( Kamu jugak sgt rajin )
Korang rajin2 kan diri ekkkk.

3 comments:

mOoN said...

penyertaan disahkan...^^

Abaya memang cantik...thanks join...good luck yaa..:)

DiaUmaiNiNaz said...

semoga berjaya..

lina said...

:)

Post a Comment

Would lurve to hear your thoughts on this.Thanks!

Nuffnang